30 Setembre 2017

Escollir el xarop que més et convingui segons els símptomes i la teràpia ortomolecular

En aquest nou vídeo us expliquem com hauries d’escollir un xarop, dels molt que hi ha al mercat, segons els símptomes que pateixis. D’aquesta manera sabràs distingir entre tots els que se’t poden presentar.

12 Setembre 2017

Preparar la tornada al cole

Us portem una sèrie de consells per que la tornada al cole dels vostres fills sigui més fàcil, que el seu rendiment escolar sigui òptim i reforçant al mateix temps el seu sistema immunológic.

05 Setembre 2017

2ª Jornada 2017 portes obertes MTC (Medicina Tradicional Xinesa): 7, 8 i 9 de setembre 2017

Una nova  jornada de portes obertes en MTC.. La nostra especialista en Medicina Tradicional Xinesa, la Michelle Barragan, ofereix visites de diagnòstic de 30 minuts totalment gratuïtes!!

26 Juliol 2017

Mosquits: Evitar i tractar les seves picades de forma natural

No cal utilitzar químics per combatre la picada dels mosquits. Hi ha opcions naturals i efectives. La teva pell i el teu cos en general ho agrairà.

15 Juliol 2017

Pell atòpica: Causa i tractament des de la medicina natural.

En aquest nou vídeo us volem explicar què és la pell atòpica i com tractar-la. Des de tractament vía interna fins a tractaments vía tòpica. No deixis de veure'l per trobar el tractament que més s'adapta a tu!

01 Juliol 2017

Cannabis, el remei prohibit?

La marihuana és una droga que s'obté de barrejar les fulles i flors seques (cabdells) de la planta Cannabis sativa, un tipus de cànem, i és coneguda pels seus efectes psicotròpics. Aquests efectes estan causats per un dels principis actius del Cannabis sativa, el delta-9-tetrahidrocannabinol (THC). No obstant això, també són coneguts els amplis efectes beneficiosos d'aquesta planta, causats aquests pel principi actiu cannabidiol (CBD).

28 Juny 2017

Classes de Kundalini Ioga a Ananda Bio

A partir d'ara, Ananda Bio t'ofereix un nou servei, classes de Kundalini Ioga! Aquest tipus de Ioga és ideal per aqueslls que es volen iniciar en la meditació i/o cercar un estat de conciencia superior.

16 Juny 2017

Circulació i retenció de líquids.Com tratar-los de forma natural.

Amb l'arribada de l'estiu s'agreugen els problemes de circulació i retenció de líquids, i per tant, les cames pateixen més. T'expliquem com pots prevenir / millorar aquestes situacions de forma natural!

20 Mai 2017

Trastorns del sistema nerviós: Ansietat, angoixa i principi de depressió

Què són i com els fem front? Sembla que està de moda tenir algun trastorns del sistema nerviós i ja se'ls coneix com les malalties del segle XXI. Anem a conèixer una mica d’ells i explicar com tractar-los des de la medicina natural.

27 Mai 2017

Estrès? No pels super-humans! Com prevenir i gestionar l'estrès

L'estrès és la malaltia número u en el món occidental. L'estil de vida que el capitalisme ens fa portar ens desgasta a ritme extremadament accelerat.Parlem una mica sobre l'estrès, què el causa i com el podem prevenir.

Pàgina 1 de 6