16 Juny 2017

Circulació i retenció de líquids.Com tratar-los de forma natural.

Amb l'arribada de l'estiu s'agreugen els problemes de circulació i retenció de líquids, i per tant, les cames pateixen més. T'expliquem com pots prevenir / millorar aquestes situacions de forma natural!

Quan puja la temperatura el cos requereix de més aigua i dona l'ordre de retenir més líquids. És per això que a moltes persones, a l'estiu, no li entren els anells o li queden més justos. Aquesta retenció de líquid es tradueix en un augment de volum degut a l'aigua acumulada. Si a això li sumem que la calor dilata les venes i arteries, succeeix que hi ha un escanyament dels vasos sanguinis degut a aquesta retenció de líquids. Això es tradueix en dolor y en una circulació deficient, sobretot a les zones amb pitjor circulació, les cames.

Aquest és el motiu de que a l'estiu hi hagi un augment de casos de mala circulació, que es poden traduir en varius, aranyes a les cames...

Al vídeo següent el nostre cap tècnic, Pau Elias, us explica com podem fer front a aquets problemes des del punt de vista de la medicina natural:

 

 

Esperem que el vídeo us hagi agradat i, sobretot, que us serveixi per ajudar-vos a prevenir i/o tractar els problemes de circulació i retenció de líquids.

Ja sabeu que si teniu algun dubte ens podeu contactar via telèfon, email o whatsapp i us atendrem encantats.

Salut!

 

Vols estar al dia en temes referents a la salut? Subscriu-te al Newsletter d'Ananda Bio i t'enviarem informació de valor per ajudar-te a mantenir l'equilibri entre cos, ment i ànima.