15 Juliol 2017

Pell atòpica: Causa i tractament des de la medicina natural.

En aquest nou vídeo us volem explicar què és la pell atòpica i com tractar-la. Des de tractament vía interna fins a tractaments vía tòpica. No deixis de veure'l per trobar el tractament que més s'adapta a tu!

La pell atòpica afecta a moltes persones i pot limitar, i de fet ho fa, la qualitat de vida de moltes d'elles. Som vulnerables a patir-la des de molt petits i fins ben grans, no te miraments amb les edats. Patir de pell atòpica presuposa que tenim un budell en mal estat i, sí, l'origen sempre és intestinal. Cal doncs tenir cura d'allò que ens pugui fer mal a nivell alimentari per no afectar al budell i se'ns declari a la pell. 

Tot i així, si ja tenim pell atòpica, us volem fer saber a través del vídeo que hi ha moltes coses a fer, des de cremes, llets o olis corporals per a treballar-la vía tòpica, fins a regeneradors intestinals per afluixar el seu origen.

No deixeu de veure el vídeo i, si us plau, feu-lo còrrer per a que la gent que pateix de pell atòpica sàpiga que es poden fer coses. Qualsevol comentari serà benvingut!

 

Vols estar al dia en temes referents a la salut? Subscriu-te al Newsletter d'Ananda Bio i t'enviarem informació de valor per ajudar-te a mantenir l'equilibri entre cos, ment i ànima.