26 Juliol 2017

Mosquits: Evitar i tractar les seves picades de forma natural

No cal utilitzar químics per combatre la picada dels mosquits. Hi ha opcions naturals i efectives. La teva pell i el teu cos en general ho agrairà.

D'abril a octubre es donen les condicions propícies perquè els mosquits es reprodueixin. És per aquest motiu, que amb el bon temps hi ha major quantitat de mosquits i, per tant, més quantitat de picades.
És ben sabut que els mosquits que piquen són les femelles, i que necessiten la sang per poder posar els ous. Per això, una de les accions que podem dur a terme per evitar la reproducció massiva dels mosquits és prevenir que ens piquin. Sense sang, no hi ha ous, i sense ous no hi ha mosquits.
En aquest vídeo el nostre Cap tècnic, Pau Elias, t'explica que pots fer per evitar les picades dels mosquits i, si no es poden evitar, tractar la picor que aquestes produeixen.
Esperem que el vídeo sigui del teu gust i, sobretot, que et serveixi d'ajuda. Si és el cas, ajuda'ns a difondre'l perquè més persones es beneficiïn.
Moltes gràcies.
 

Vols estar al dia en temes referents a la salut? Subscriu-te al Newsletter d'Ananda Bio i t'enviarem informació de valor per ajudar-te a mantenir l'equilibri entre cos, ment i ànima.