12 Setembre 2017

Preparar la tornada al cole

Us portem una sèrie de consells per que la tornada al cole dels vostres fills sigui més fàcil, que el seu rendiment escolar sigui òptim i reforçant al mateix temps el seu sistema immunológic.

Amb l'arribada del setembre arriba també la tornada al cole. Aquesta és una època de canvis pels petits i grans de la casa, tant a nivell d'horaris com d'hàbits. Si a això li sumem el canvi d'estació i de clima que suposa el pas a la tardor veiem que es reuneixen les condicions ideals per gestar una malaltia i per dificultar l'inici del curs.
 
Al vídeo següent, el nostre expert, Pau Elias, us dona certs consells per preparar aquesta època i facilitar el bypass de les vacances a la tornada al cole. Veureu, entre altres coses, com fer  per que no tinguin cap carència nutricional, com reforçar el sistema immunològic, com prevenir els polls, com millorar el rendiment escolar...
 
Desitgem que el vídeo sigui del vostre interès i que ens ajudeu a difondre'l.
 
Moltes gràcies.!
 

Vols estar al dia en temes referents a la salut? Subscriu-te al Newsletter d'Ananda Bio i t'enviarem informació de valor per ajudar-te a mantenir l'equilibri entre cos, ment i ànima.