Ananda Bio la teva dietètica online
Enviar a:
Enviar a:
Whatsapp / Telèfon 872 50 36 66 - Introdueix CODI PROMOCIONAL "PRIMERACOMPRA" i et regalem 🎁 5€ a la teva primera compra mínim 60€ amb PORTS GRATIS PENÍNSULA

Ghee Caldes d'Estrac (370 ml) Pot

marca: PAMIES VITAE

referència: PS024

Oferta: 20,37 €
PVP: 21,45 €
20,37 €
  • Quantitat
  • None
    Impostos inclosos
    enviament gratis

Descripció

El Ghee Caldes d’Estrac és un aliment consistent en un greix pur d'alta densitat, que ve de la llet de la vaca – en el nostre cas ecològic – precisant que el Ghee no és una mantega. Val recordar, que mitjançant un procés artesanal, se li han tret prèviament tots els elements lactis, l'aigua, la caseïna, quedant un greix pur d'alta densitat, conegut com a colesterol bo, el qual l'organisme necessita en quantitats equilibrades, per realitzar molts dels seus processos diaris. El Ghee Caldes d'Estrac s'utilitza a l'hora de preparar els nostres aliments per fregir, enfornar, untar al pa, cuinar… Es pot utilitzar, en general, en lloc de la mantega, l'oli i/o allà on posem qualsevol tipus de greix, tant en plats dolços com salats. Amb el Ghee Caldes d'Estrac no hi hauria necessitat de posar-hi un altre greix al plat, encara que també el pogues barrejar amb altres greixos, per exemple, cuinar amb oli d'oliva un arròs i al final quan ja estigui a punt afegir-hi una culleradeta de Ghee Caldes d 'Estrac per donar-li una nota de sabor especial. El Ghee Caldes d’Estrac es pot consumir al gust amb equilibri, amb el mateix criteri amb què poses habitualment els altres greixos. També és interessant saber que quan cuines amb Ghee Caldes d’Estrac pots utilitzar un 40% menys, del que posaries dels altres greixos al moment de cuinar. Se sol utilitzar per aportar un valor nutricional a diferents plats, acompanyar vegetals i també per fregir aliments o substituir l'oli tradicional. Com que té un punt de fum molt alt, no produeix toxina com els altres olis i greixos. En alguns llocs de l'Índia també és utilitzat per elaborar diferents tipus de pa i preparar crispetes de melca o blat de moro. El Ghee Caldes d’Estrac es pot guardar a temperatura ambient o refrigerat. El millor és deixar-ho fora de la nevera, la seva textura estarà més sedosa. Un cop obert s'ha de consumir abans de sis mesos. El Ghee Caldes d’Estrac té un sabor delicadament torrat que també va molt bé amb espècies fortes, per la qual cosa és un element bàsic de la cuina índia i tailandesa. Pots provar afegir al Ghee Caldes d’Estrac espècies, herbes o condiments com l'all, cúrcuma, comí, romaní, el gingebre o la canyella. A la part de Ghee Caldes d’Estrac que utilitzarà. El seu ric sabor i el seu alt punt de fum el fa perfecte per saltar, daurar, fregir i rostir. És ideal per al curri, salses i plats cuinats a foc lent. També és genial per saltar verdures amb una mica de sal marina.

Detalls

més informació

Mode d'ocupació:
Freir, enfornar, untar, cuinar.

Ingredients:
100% mantega ecològica de vaca, clarificada (greix i ferments làctics)

Presentació:
Frasc de vidre amb 370 ml pes net de Ghee

comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes

Encara no hi ha preguntes Tens algun dubte?

millor preu

Ho has vist més barat?
×

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de privacitat i els Termes del Servei de Google.
Estableix les teves preferències de cookies
Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
sortir