• SOM ESPECIALISTES EN ALIMENTACIÓ
  • 1

Alimentació ecològica

Escollir aliments ecològics és escollir viure en un món millor, és escollir ser millor.

Cada dia més ens trobem amb malalties derivades de la mala alimentació, dels aliments processats i dels additius químics. Alimentació ecològica és més que alimentació, és salut, es respecte per nosaltres i els nostres, per la terra i la gent que hi viu, alimentació ecològica és amor per tot el que representa la vida i és rebuig a tot el que es fa malament a la Mare Terra.

La civada sense gluten i els celíacs

La civada és un cereal molt nutritiu i beneficiós per a la nostra salut: conté vitamines del grup B, magnesi, zinc, proteïnes i és rica en beta-glucans, que ajuden a reduir el nivell de colesterol en sang i en conseqüència, redueixen el risc de patir malalties cardiovasculars.
 
Però pot una persona celíaca ingerir civada?

Cereals... Blancs o integrals?

Sabem que els cereals han de ser la base de la nostra alimentació, així queda patent en totes les piràmides alimentaries ...

Alimentació ecològica, què és aixó?

Ecològic... Alimentació conscient... Resposabilitat amb la terra... En parelm molt però, sabem que vol dir tot això? Aquí hi van cinc ...

Alimentació natural, alimentació conscient

La societat cada cop més arriba a entendre la necessitat i l'importància de portar una alimentació correcte, productes sans, ecològics, vegetarians... Sembla ser que l'alimentació comença a agafar el lloc que li correspon. Anem a fer un repàs del sistema digestiu per tal d'obtenir pistes per a una millora en la gestió dels aliments per part del nostre organisme!