• SOM ESPECIALISTES EN SUPLEMENTACIÓ
  • 1

Dietètica i suplementació

A ANANDA BIO HEM INTENTAT ESCOLLIR ELS MILLORS PRODUCTES PER A LA SUPLEMENTACIÓ.

Personal tècnic especialitzat en la salut us atendrà al vostre centre de salut Ananda Bio. Aquest personal viu amb intensitat el sector de la medicina natural, aquesta passió serà latent en qualsevol tractament que us oferim.

Com amb tot, hi ha laboratoris que prefereixen les coses ben fetes i, d’altres a on això, potser, no és tant important.

Volem fer-te arribar els productes més efectius, on els seus laboratoris han fet un treball d’investigació i contrast tant elevats que ens asseguren la vostra satisfacció. Tenim contacte directe amb aquests laboratoris i amb el seu personal tècnic, metges, biòlegs, químics, naturòpates... tots al vostre servei per qualsevol dubte que podeu tenir.

No tinguis problema en demanar qualsevol cosa que et preocupi, l’experiència del nostre personal t’ajudarà en tot allò relacionat amb la salut dels teus i teva.

La primavera i la detoxificació

Històricament la primavera ha sigut l’època de l’any ideal per a descongestionar l’organisme de les toxines acumulades durant l’hivern, on tot es menja cuinat i on no hi ha abundància d’aliments frescos. Als nostres dies ho traduïm com a l’època de festes nadalenques i familiars on sempre es fa un abús del menjar i el beure. Però no passa res, tot és correcte si fem les passes adequades.

Tot, sense excepció, tot allibera toxines al cos. L’aire que respirem, l’aigua que bevem, el menjar que ingerim... Si hi afegim els excessos de les festes i que els aliments cuinats tenen menys nutrients que els frescos, ja tenim el cocktail explosiu que altera l’organisme i que, més tard o més d’hora, porta a la malaltia.

És per això que dos cops a l’any mirem de fer una detoxificació de l’organisme. Una descongestió dels òrgans que allibera les toxines adherides als teixits cap a la sang i ens dona la possibilitat de expulsar-les del cos a través de l’orina, la femta i el suor.

Aquest procés és el procés de la salut. Mantenir en bon estat els òrgans que ens netegen i que no permeten el col·lapse de l’organisme és precisament el que ens manté vius. Una persona amb un organisme net és una persona més saludable, i això és nota en la seva pell, en els seus cabells, en la seva capacitat mental i física. Mantenir els emuntoris nets suposa fer un vot per a la salut i en contra de la malaltia.

A Ananda Bio et volem proposar una manera personalitzada de netejar el teu organisme. Budells i tracte digestiu, fetge, ronyons, pulmons, sistema limfàtic... Tractem l’òrgan més afectat o l’organisme sencer, el fet és que alliberis de toxines el teu cos afavorint la salut o la curació.

Pel fetge podem trobar plantes com: Card marià, Sylubum marianum, Carxofera, Cynara scolymus, Dent de lleó, Taraxacum officinale Weber, Boldo, Peumus boldus Molina.

Pels ronyons: Cua de cavall, Equistetum arvense, Estigmes de blat de moro, Zea mays, Gayuba, Uva ursi, Bedoll, Betula alba.

Pels pulmons: Plantatge, Plantago major, Grindelia, Grindelia chiloensis, Eucaliptus, Eucaliptus globulus, Salvia, Salvia officinalis.

Pel sistema digestiu: Regalessia, Glycyrrhiza glabra, Anís verd, Pimpinellum anisum, Fonoll, Foeniculum vulgare, Anís estrellat, Illicium verum.

 

En tot cas hem de tenir en compte que mai un tractament serveix per a dues persones diferents, així que sempre tindrem en compte el consell del nostre terapeuta. Aquestes plantes no deixen de ser una petita referencia per al nostre coneixement, però sempre hem de contrastar la informació que ens donen, no ens cansarem de dir-vos-ho.

Lo més important és que tingueu en compte que hi ha coses que s’han de fer de tant en tant per afavorir la salut, i la detoxificació és una d’elles i que la primavera i la tardor son les millors èpoques de l’any per dur-les a terme.

Si necessiteu consell no dubteu en passar-vos per la botiga!

 

Pau Elias

Naturòpata i Nutricionista

Col. Fenaco 3248