Cosmètica Bio

Tria cosmètica certificada ecològica, per a tu i per als teus, la Terra t’ho agrairà, la teva pell també.

La cosmètica amb certificació ecològica és la natura per al nostre cos. La relació que l’home i la dona tenen amb el seu entorn pot ser molt agraïda o destructiva. Triar la cosmètica ecològica és estimar el nostre cos, oferint allò que la Terra te per a nosaltres. Sense pesticides, herbicides, elements químics i de síntesi que enganyen la nostra visió de les coses, però no al nostre cos que, de seguida, començarà a reaccionar contra allò que no sigui natural.
 

Locions solars ecològiques i naturals

Arriba l'estiu i, amb ell, molt de sol! Protegeix-te a tu i als teus de manera natural i no nociva per a la salut amb productes naturals!

Amb l’estiu la terra s’apropa molt més al sol. En conseqüència això fa que faci més calor, doncs els raigs de sol triguen molt menys en arribar a la terra i dels quals ens protegeix la capa d’ozó. El que passa és que cada any, l’excés de CO2 que llencem a l’aire diàriament fa que aquesta protecció natural que sempre em tingut minvi en eficàcia.

Com sempre, els herbolaris busquem una solució d’un problema natural a la mateixa natura. Us explicaré una mica més com va això.

Fa cosa d’uns set anys la CE va decidir que totes les cremes i locions solars havien de respondre a un mateix criteri i nomenclatura. El punt més important d’aquesta llei va ser que totes les cremes i locions solars haurien de portar un mínim de filtre de protecció solar (SPF) químic! Les ecològiques també![1]

Es per això que cases de cosmètica amb certificació ecològica ben conegudes com Weleda o Dr. Hauschka que abans en feien de manera totalment natural van deixar de fer-les. No volien posar químics a les seves cremes i una llei europea els obligava a fer-ho.

Això no vol dir que les cremes i locions solars amb certificació ecològica deixin de ser-ho per haver de portar una part del seu SPF químic. Hi ha altres tipus de factors de protecció que també porten. En el cas de les ecològiques el que majoritàriament porten son filtres de protecció mineral i vegetal, en molta més quantitat que no pas el químic

Tot allò que ens posem a la pell acabarà circulant pel nostre organisme a traves de la sang, doncs la pell es porosa i deixarà pas a tot allò que hi posem al damunt. Recordeu que la pell és l’òrgan més gran del cos i és la que convida a l’exterior a tenir un íntim contacte amb nosaltres mateixos. Cuidem- la. Donem a la pell el millor que pugui acceptar.

Posa’t cremes i locions solars ecològiques . I sobretot als més petits, recorda que ells començaran a acumular més toxines si no ho fem.