Teràpies naturals

No esperis a patir una malaltia, sigues previsor i cuida’t abans de que hagis de visitar al metge. Vine i t’explicarem com fer-ho!

A Ananda Bio em volgut fer un centre integral de la Salut. L’alimentació, la suplementació, la cosmètica... Però també la medicina. Són cada cop més els que prenen l’opció de visitar al naturòpata, al terapeuta floral, l’homeòpata o l’acupuntor, els massatges ens fan sentir millor, desperten la musculatura i milloren la circulació de la sang i de l’energia, la medicina natural no és intrusiva, tractem persones, no malalties.

Consultes Astrològiques Terapèutiques

Vols solucionar situacions quotidianes que no saps com resoldre? Comprendre el que et passa?Que és el que no fas bé? Que és el que en definitiva passa per no trobar-te a tu mateix? Saber el que vols, a on vas i d'on véns? Perquè les situacions familiars, laborals o personals no arriben a cap port? Perquè estàs sempre al mateix lloc? Perquè has perdut el nord de la teva vida?

 Perquè et sents malament, amb angoixa i depressió? Perquè no trobes satisfacció i l’ il·lusió i la pau? 

 L'Astrologia Psicològica Terapèutica, pot respondre a cadascuna d'aquestes preguntes de tal manera que puguis comprendre de forma global i clara que és el que està succeint, i descobrir on has perdut el camí de tornada a casa

Per a això utilitzarem tècniques de presa de consciència a través de la pròpia carta natal, i diferents tècniques terapèutiques que et donaran la oportunitat de poder resoldre tots aquells conflictes que sorgeixen de no tenir les eines adequades per a poder solucionar de manera efectiva i curativa la teva vida.