Teràpies naturals

No esperis a patir una malaltia, sigues previsor i cuida’t abans de que hagis de visitar al metge. Vine i t’explicarem com fer-ho!

A Ananda Bio em volgut fer un centre integral de la Salut. L’alimentació, la suplementació, la cosmètica... Però també la medicina. Són cada cop més els que prenen l’opció de visitar al naturòpata, al terapeuta floral, l’homeòpata o l’acupuntor, els massatges ens fan sentir millor, desperten la musculatura i milloren la circulació de la sang i de l’energia, la medicina natural no és intrusiva, tractem persones, no malalties.

Astrologia: Capricorni i els cicles hivernals

Aquests mesos d'hiverns de desembre a gener, estan regits per Capricorn, la cabra del zodíac ... i és cert que l'hivern és dur i molt més quan un havia d'esforçar per sobreviure ... sobretot en aquells temps en què les condicions de vida eren totalment diferents a la nostra.

Sí! ... Està clar que hem perdut el ritme i els cicles de la Natura, no sols a nivell extern, en el sentit de la comoditat amb la calefacció i la llum de les bombetes tot el dia ... sinó a nivell intern ... Aquesta pèrdua és terrible per a tots nosaltres, ens adonem o no de la importància tan rellevant de tot això. Bé és cert, com dirien molts, que és el que hi ha, però també cal fer una mirada sincera a la vida i coincidir en l'inevitable.

La pèrdua dels cicles estacionals dins de la vida no només provoca malaltia, sinó també depressió, sobrecàrrega física i psicològica, i sense comptar amb la desorientació interna que ens provoca la constant emanació de llum per tot arreu, de dia i de nit.

 

Capricorn, coneixedor de tots els cicles de la Natura, amant d'ella, té el sentit comú de donar-se compte, que sense ella no som ningú ... Ell ens recorda l'ancestral ... avui en dia, com una cosa nova ... ,sobre tot per a aquells, que adormits creuen que la realitat és el seu propi somni, del qual un dia despertaran sense adonar-se i veuran que l'essencial ... és l'important.

I si ... Capricorn sap el que és essencial, sap el que ens nodreix, el que necessitem a nivell material. I la Naturalesa i l'entorn que ens envolta és font de salut, benestar i harmonia. Carpricornio és el que ens fa sortir els caps de setmana per respirar, per caminar, per sentir la presència de la Natura i formar part d'ella, amb els seus ritmes estacionals i lumínics que ens dirigeixen cap a l'activitat i el descans de forma harmònica i equilibrada ...

També és el druida, coneixedor dels Misteris que té cada planta, cada arbre, cada bosc, cada riu i cada deu ... Sap com netejar-se en aigües cristal·lines ... i recarregar amb el sol ... alliberar amb l'aire ... i curar-se amb la terra . Sap que l'Hivern és temps de repòs ... d'interiorització ... de deixar les activitats externes per anar a les internes ... és allà a l'hivern on un es retroba amb els seus somnis d'infància ... aquells que nets i purs com la neu, sempre han centelleado en el seu interior fent veure. Aquí el Capricorn teixeix i construeix tot l'hivern la forma i la manera en que quan arribi la primavera pugui començar a posar la primera pedra, la primera fusta, el primer fang ...

Savi, metge, artesà, coneixedor del món terrenal, i dels somnis ... que cerca pas a pas anar construint, perquè un dia es facin realitat.

 

Ana Isabel Carretero García