Teràpies naturals

No esperis a patir una malaltia, sigues previsor i cuida’t abans de que hagis de visitar al metge. Vine i t’explicarem com fer-ho!

A Ananda Bio em volgut fer un centre integral de la Salut. L’alimentació, la suplementació, la cosmètica... Però també la medicina. Són cada cop més els que prenen l’opció de visitar al naturòpata, al terapeuta floral, l’homeòpata o l’acupuntor, els massatges ens fan sentir millor, desperten la musculatura i milloren la circulació de la sang i de l’energia, la medicina natural no és intrusiva, tractem persones, no malalties.

Nou servei d'anàlisis de sang a Ananda Bio!!

Sensivilitat alimentària, al·lèrgies alimentaries, Helicobacter Pylori, Lactest, intolerància a la Fructosa, Metalls Pesants, Aminoacidgrama, Estudi genètic de la malaltía celíaca, Àcids Grassos... Tot allò que necessitis saber i més a través de la teva sang!

Gràcies a l'acord amb el Centre d'Anàlisis Girona, des d'Ananda Bio, us podem oferir proves específiques de sang a un preu més proper i econòmic.

Us les llistem:

Test d'Aliments:

- 88 Aliments

- 132 Aliments

- 155 Aliments

- 206 Aliments

 

Al·lèrgies Alimentaries:

- Ou, (Clara/Rovell)

- Llet de Vaca, (Caseïna, Beta i Alfalactoglobulina)

- Fruits Secs, (Cacahuet, nou, avellana, ametlla)

- Peix Blau, (Tonyina, salmó)

- Gluten

- Anisakis

 

Determinacions:

- Test de l'Alè, (Helicobacter)

- Lactest, (Galactosa/Orina) (Inclou un fàrmac)

- Test d'Intolerància Frustosa

- Metalls Pesants, (Cd, Pb, Cu, Hg, Sn)

- Arsènic

- Aminoacidgrama

- Estudi Genètic de la malaltia celíaca (HLA DQ Tipatge)

- Calprotectina en femta i Disviosis Intestinal, inflamació intestinal.

- Àcids Grassos

 

Tots ells a travès del prestigiós Centre d'Anàlisis de Girona amb acord especial amb el Centre Ananda Bio per aconseguir uns preus més propers.

No dubtis en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació complementària i relativa al tipus d'anàlisis que necessites.