Teràpies naturals

No esperis a patir una malaltia, sigues previsor i cuida’t abans de que hagis de visitar al metge. Vine i t’explicarem com fer-ho!

A Ananda Bio em volgut fer un centre integral de la Salut. L’alimentació, la suplementació, la cosmètica... Però també la medicina. Són cada cop més els que prenen l’opció de visitar al naturòpata, al terapeuta floral, l’homeòpata o l’acupuntor, els massatges ens fan sentir millor, desperten la musculatura i milloren la circulació de la sang i de l’energia, la medicina natural no és intrusiva, tractem persones, no malalties.

Classes de Kundalini Ioga a Ananda Bio

A partir d'ara, Ananda Bio t'ofereix un nou servei, classes de Kundalini Ioga! Aquest tipus de Ioga és ideal per aqueslls que es volen iniciar en la meditació i/o cercar un estat de conciencia superior.

El Kundalini Ioga, també conegut com a ioga de la consciència és un estil de ioga que va més enllà de les postures de ioga (asanas). Kundalini és el nom que es dona a l'energia que es troba latent a la base de la columna vertebral. Aquest estil de Ioga busca despertar aquesta energia alliberant així el poder que tots nosaltres tenim a dins, al temps que ens posem en contacte amb el nostre veritable esser.

La serva pràctica consta de respiracions, exercicis de prenyem, tancaments energètics (bhandas) i mudres.

Ananda Bio col·labora amb un mestre de Kundalini Ioga amb més de 10 anys d'experiència com a professor, Max Ríos Badillo.

Max va néixer a Xile al 1966 i, durant més de 20 anys, es va dedicar al desenvolupament de sistemes informàtics. Tot hi això, des dels 15 anys que tenia grans inquietuds espirituals, i a partir del 2000 va començar a formar-se en Reiki i diverses teràpies alternatives.

Al 2004 arriba a Catalunya i obté el mestratge en Reiki al 2005 (està federat per la Federació Espanyola de Reiki). Posteriorment inicia la seva formació com a professor de Kundalini Ioga, avalat per la Assossiació Internacional de Yoga Prem, la European Yoga Alliance, el Ministeri de Edcuació i la Fundació Europea en Teràpies Alternatives.

Ha impulsat i dirigit diversos centres de Yoga a les comarques de Girona en el temps que ha estat per aquí y ara el tenim com a col·laborador al nostre centre. Aprofita-ho!

 

Horari de les classes:

Divendres 19:30h.

Lloc:

Sala Falcon d'Ananda Bio.

Preus:

1 classe setmanal - 30€/mes*

1 classe individual - 10€

*1er mes - 25€/mes

Vine i proba la primera classe de forma gratuïta!

 

Per assistir a les classes de Ioga s'ha d'avisar previament per un dels medis següents:

Email a info@anandabio.cat

Trucant al 872.503.666

Whatsaap a 628.881.717