Esports

La cura per la salut serà sempre incomplerta si no fem esport.

La tonificació de la musculatura, la millora en l’oxigenació, les endorfines que es creen quan fem esport, el suor que neteja el nostre organisme de toxines... Per a tot, l’esport es relaciona amb l’absència de malalties i una forta salut, amb una vida més llarga amb salut i un millor sentit de l’humor... Fes esport!
No oblidis, però, que el qui fa esport te un consum de nutrients més elevat que la mitjana, per prevenir lesions, millorar el rendiment, accelerar la recuperació, guanyar massa muscular o definir la musculatura, per a qualsevol dubte sobre el teu esport preferit i com optimitzar-lo, consulta als professionals d’Ananda Bio.

Com guanyar massa muscular - Capítol 3

Tercera i última part de l'artícle sobre com millorar el rendiment i com guanyar massa muscular magre, lliure de greixos i d'una manera sana. Acabem la llista de suplements recomanats per a una optimització del procès.

Com guanyar massa muscular - Capítol 2

Segona part d'un artícle especialment dissenyat per aquells que volen guanyar pes i massa muscular de manera natural i amb el seny ...

Com guanyar massa muscular - Capítol 1

Guanyar pes i musculatura magre, sense greix, no és només per a quants privilegiats. Si segueixes les nostres indicacions ...