• BENESTAR PER DINS I PER FORA
  • 1

A ANANDA BIO T'ENSENYEM PAS A PAS COM MANTENIR L'EQUILIBRI I SALUT DEL TEU COS

Nous TESTS a Ananda Bio!!

Test de Flors de Bach

Test de Estrès Oxidatiu

Test de Sensibilitat Ambiental

35€ + IVA cadascún

80€ + IVA el pack de 3

Els nous test d'Ananda Bio es basen en una sèrie de senzilles preguntes que ens donaràn la informació necessaria per a preparar un tractament específic per al teu cas. Per aquest afer hem dissenyat tres tests diferents per intentar englobar les diferents patologies, dolències i les pautes per a la prevenció, que és el nostre gran què.

El test de Flors de Bach ens donarà pistes sobre l'influència emocional que tenen els fets quotidians sobre la nostra salut i la pauta a seguir per a millorar els símptomes que puguem patir.

El test d'Estrès Oxidatiu determinarà el mal que ens fa l'excès d'oxidació externa al nostre organisme. Tant pot venir de l'aigua que bebèm, com de l'aire que respirem, com de la mala llet acumulada i no gestionada que també allibera toxines al nostre medi intern.

El test de Sensibilitat Ambiental ens donarà la informació necessaria per a saber com ens afecten els diversos compostos químics amb que ens veiem a diari, com els productes de neteja, els perfums  o les colònies, el gasoil... Molts dels nostres mals deriven directament d'algún tipus d'intolerància no determinada, amb aquest test reduïm les opcions.

És tracta d'una sèrie de preguntes que faràn que et sigui més fàcil detectar els teus mals, els teus punts febles i ens permetran, si ho desitges, confeccionar un tractament exclusiu per a tu.

Cada Test individual te un cost de: 35€ + IVA

Si vols fer tots tres, fem un pack a un cost de: 80€ + IVA

Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres al telèfon 872 503 666 o al mail info@anandabio.cat