• BENESTAR PER DINS I PER FORA
  • 1

A ANANDA BIO T'ENSENYEM PAS A PAS COM MANTENIR L'EQUILIBRI I SALUT DEL TEU COS

Classes de Kundalini Ioga a Ananda Bio

A partir d'ara, Ananda Bio t'ofereix un nou servei, classes de Kundalini Ioga! Aquest tipus de Ioga és ideal per aqueslls que es volen iniciar en la meditació i/o cercar un estat de conciencia superior.

El Kundalini Ioga, també conegut com a ioga de la consciència és un estil de ioga que va més enllà de les postures de ioga (asanas). Kundalini és el nom que es dona a l'energia que es troba latent a la base de la columna vertebral. Aquest estil de Ioga busca despertar aquesta energia alliberant així el poder que tots nosaltres tenim a dins, al temps que ens posem en contacte amb el nostre veritable esser.

La serva pràctica consta de respiracions, exercicis de prenyem, tancaments energètics (bhandas) i mudres.

Ananda Bio col·labora amb un mestre de Kundalini Ioga amb més de 10 anys d'experiència com a professor, Max Ríos Badillo.

Max va néixer a Xile al 1966 i, durant més de 20 anys, es va dedicar al desenvolupament de sistemes informàtics. Tot hi això, des dels 15 anys que tenia grans inquietuds espirituals, i a partir del 2000 va començar a formar-se en Reiki i diverses teràpies alternatives.

Al 2004 arriba a Catalunya i obté el mestratge en Reiki al 2005 (està federat per la Federació Espanyola de Reiki). Posteriorment inicia la seva formació com a professor de Kundalini Ioga, avalat per la Assossiació Internacional de Yoga Prem, la European Yoga Alliance, el Ministeri de Edcuació i la Fundació Europea en Teràpies Alternatives.

Ha impulsat i dirigit diversos centres de Yoga a les comarques de Girona en el temps que ha estat per aquí y ara el tenim com a col·laborador al nostre centre. Aprofita-ho!

 

Horari de les classes:

Divendres 19:30h.

Lloc:

Sala Falcon d'Ananda Bio.

Preus:

1 classe setmanal - 30€/mes*

1 classe individual - 10€

*1er mes - 25€/mes

Vine i proba la primera classe de forma gratuïta!

 

Per assistir a les classes de Ioga s'ha d'avisar previament per un dels medis següents:

Email a info@anandabio.cat

Trucant al 872.503.666

Whatsaap a 628.881.717