marca: BIOCOP
referència: 0104541
AGAR-AGAR GELIDIUM BIOCOP 35 GR
Preparació en fred: deixar en remull durant 20 minuts. Escórrer i servir soles o amanides. Gelatina: abocar 10 gr d'algues en 1 litre d'aigua bullint. Remenar un o dos minuts i deixar refredar. Són ideals per a amanides ja que després d'un breu remull en aigua estan tendres. Espessant per a la cuina. Recomanada en dietes d'aprimament.
Envàs de 35 grams..
Conservar en un lloc fresc i sec..
Ingredients:
Agar-agar ( Gelidium amansii J.V. Lamouroux) tija.
Nodrients:
Valor Energètic (0.00g/100g)
Grases (0.42g/100g)
De les quals saturades (0.00g/100g)
Hidrats de Carboni (83.08g/100g)
>Sucres (0.00g/100g)
Fibra Alimentària (0.63g/100g)
Proteïnes (1.06g/100g)
Sal (0.00 g/100g)
(0.00g/100g)