marca: EL GRANERO INTEGRAL
referència: 51313
BASES DE PIZZA AMB BLAT SARRACÍ SENSE GLUTEN BIO
Obrir i deixar airejar uns segons. Preescalfar el forn a 200 º, cobrir la pizza amb els ingredients desitjats i enfornar durant 15 minuts. Es pot congelar la base i, sense necessitat de descongelar, pots preparar la pizza i enfornar-la.
Envàs de 250 grams.
Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obert, conservar a la nevera.
Ingredients:
Midó de Tapioca.
Psyllium (Plantago ovata). /p>
Goma xantana.
Bicarbonat sòdic.
Aigua.
Farina de blat Sarraí.
Farina d'arròs .
Oli de gira-sol.
Sirope d'àgave.
Sal.
Levat.
Ferments naturals .
Nodrients:
Valor Energètic (0.00g/100g)
Proteïnes (7.90g/100g)
Hidrats de Carboni (43.00g/100g)
Sucres (1.80g/100g)
Grases (5.30g/100g)
De les quals saturades (0.80g/100g)
Fibra Alimentària (2.50g/100g)
Sal (1.70g/100g)