Els hidrats de carboni són la base de l'alimentació moderna i hem de ser molt curosos a l'hora d'escollir quin tipus de carbohidrats escollim per a la nostra alimentació. Els cereals, els llegums i la pasta són aliments bàsics que trobem als rebosts de pràcticament totes les llars, però és molt important que siguin de qualitat. En aquesta secció podràs explorar el meravellós món dels hidrats de carboni de qualitat: arròs integral basmati, rodó integral o semi integral, quinoa, mill, blat sarraí, teff, sègol, ordi, civada, cigrons cuits i secs, soja, llentia pardina o dupuy, mongetes, espaguetis, macarrons, tirabuixons de colors o llaços, tagliatelle, de tot, de qualitat, ecològic, sense gluten, amb gluten, com tu vulguis!
Els cereals han format part de la base de la dieta des que l'home es torna sedentari i aprèn a cultivar, no sols vegetals, sinó també cereals. Aprèn les temporades de cultiu, de sembra, de recol·lecció, dels diferents cereals i llegums. En aquest moment l'alimentació fa un gir per poder oferir-nos un emmagatzematge de llegums i cereals secs.
A la nostra secció descobriràs la millor selecció d'aquests aliments bàsics ecològics, sense herbicides, sense pesticides, sense sulfats ni fosfats, certificats sense gluten, de cultius nets i de proveïdors compromesos amb el medi ambient.
Farines d'alta qualitat, integrals i ecològiques has estat utilitzades en la producció de pastes que t'oferim a la nostra secció de farines.
Pots comprar tot això i molt més en línia a les nostres seccions!
Rep les nostres novetats