marca: DIETETICA PLUS
referència: 5533
Coleston Complex 60 Càpsules Dietètica Plus
El Guggul és una resina aromàtica que s'extreu de l'arbre de goma de mirra (Commiphora mukul), originari de l'Índia. S'ha utilitzat tradicionalment en la medicina ayurvèdica per tractar una varietat d'afeccions, incloent trastorns de la pell, problemes digestius i malalties inflamatòries.
En l'actualitat, el Guggul s'utilitza comunament com a suplement dietètic per ajudar a reduir els nivells de colesterol al cos i millorar la salut cardiovascular. Es creu que el Guggul actua inhibint la síntesi de colesterol al fetge i augmentant la taxa d'excreció de colesterol del cos. També pot tenir propietats antiinflamatòries i antioxidants, cosa que pot ajudar a prevenir malalties del cor i altres problemes de salut relacionats amb la inflamació crònica.
A més del seu ús per a la salut cardiovascular, el Guggul també s'ha estudiat pels seus possibles efectes en la pèrdua de pes, la reducció de la inflamació i el dolor en malalties autoimmunitàries com l'artritis reumatoide, i com a possible tractament complementari per al càncer. No obstant això, calen més estudis per determinar l'eficàcia i seguretat del Guggul per a aquests usos. És important parlar amb un professional de la salut abans de començar a prendre qualsevol suplement dietètic, incloent-hi el Guggul.
El fong xiitake (Lentinula edodes) és un tipus de fong comestible originari d'Àsia. L'extracte sec de xiitake es fa a partir de la deshidratació del fong i s'utilitza amb fins medicinals a causa de les seves propietats beneficioses per a la salut.
L'extracte sec de shiitake conté compostos bioactius com beta-glucans, ergotioneïna , lentinen i enokisetina, que s'han relacionat amb beneficis per a la salut, incloent-hi el suport al sistema immunològic, la reducció de la inflamació i la millora de la salut cardiovascular.
Es creu que els beta-glucans presents al xiitake estimulen la resposta immunològica del cos i ajuden a combatre infeccions i malalties. A més, el lentinà, un tipus de beta-glucà, s'ha estudiat per la seva possible capacitat per reduir el creixement de cèl·lules canceroses i millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer.
L'extracte de xiitake també pot ser beneficiós per a la salut cardiovascular, ja que es creu que pot ajudar a reduir el colesterol i la pressió arterial, així com millorar la funció dels vasos sanguinis.
A més d'aquests beneficis, l'extracte sec de shiitake també pot tenir propietats antioxidants i antiinflamatòries, cosa que pot ajudar a prevenir malalties cròniques com la diabetis i la malaltia d'Alzheimer.
És important destacar que si bé l'extracte de shiitake és generalment segur per a la majoria de les persones, és important parlar amb un professional de la salut abans de prendre qualsevol suplement dietètic.
L'extracte sec de bulb d'all es produeix a partir de l'all (Allium sativum), una planta amb propietats medicinals conegudes des de fa segles. L'all ha estat tradicionalment utilitzat per tractar una àmplia varietat de malalties, des d'infeccions fins a problemes cardiovasculars.
L'all conté compostos actius com l'alicina, que es creu que és responsable de molts dels beneficis per a la salut de l'all. L'extracte sec de bulb d'all s'ha utilitzat en la medicina herbal per ajudar a tractar una varietat d'afeccions, com ara la hipertensió, la diabetis, la hipercolesterolèmia, el refredat comú i la inflamació.
Entre els beneficis potencials per a la salut de l'extracte d'all sec s'hi inclouen:
- Reducció de la pressió arterial: s'ha demostrat que l'all pot ajudar a reduir la pressió arterial en persones amb hipertensió.
- Millora del perfil lipídic: l'all pot ajudar a reduir els nivells de colesterol total i LDL ("colesterol dolent") a la sang.
- Propietats antioxidants: l'all conté antioxidants que poden ajudar a prevenir el dany cel·lular i protegir contra l'envelliment.
- Millora del sistema immunològic: es creu que l'all té propietats antivirals i antibacterianes que poden ajudar a millorar la resposta del sistema immunològic.
És important tenir en compte que encara que l'all és generalment segur, pot interactuar amb certs medicaments i suplements i causar efectes secundaris en algunes persones. Per tant, és important parlar amb un professional de la salut abans de prendre qualsevol suplement d'all.
L'extracte de llevat d'arròs vermell és un suplement dietètic derivat de la fermentació d'arròs amb un cep específic de llevat anomenat Monascus purpureus. Aquest extracte és ric en compostos anomenats monacolines, especialment la monacolina K, que s'ha demostrat que redueix els nivells de colesterol a la sang en inhibir l'enzim HMG-CoA reductasa, la qual és responsable de la síntesi de colesterol al cos. /p>
A més de les monacolines, el llevat d'arròs vermell també conté altres compostos beneficiosos com àcids grassos, esterols i antioxidants. Per tant, s'utilitza comunament com un suplement per millorar la salut cardiovascular i reduir els nivells de colesterol a la sang. Tot i això, és important recordar que aquest extracte pot tenir interaccions amb alguns medicaments i ha de ser pres sota la supervisió d'un professional de la salut.
Les monacolines són els principals compostos actius en el llevat d'arròs vermell. La monacolina K, en particular, és un inhibidor de l'enzim HMG-CoA reductasa, que juga un paper important en la síntesi de colesterol al cos. En inhibir aquest enzim, les monacolines redueixen la quantitat de colesterol que es produeix i s'acumula al cos. Com a resultat, s'ha demostrat que l'extracte de llevat d'arròs vermell redueix els nivells de colesterol total i LDL (colesterol dolent) a la sang. Tot i així, és important tenir en compte que l'ús d'aquest extracte pot tenir efectes secundaris i ha de ser supervisat per un professional de la salut.
Oliol és una marca registrada que es refereix a un ingredient natural patentat derivat de l'oli d'oliva (Olea europaea) anomenat "hidroxitirosol". Aquest compost ha demostrat que té propietats antioxidants i antiinflamatòries, així com beneficis per a la salut cardiovascular, la funció cognitiva i la prevenció de malalties neurodegeneratives. També se n'ha investigat el potencial per millorar la salut de la pell i reduir els efectes de l'envelliment. Oliol s'utilitza sovint com un ingredient en suplements dietètics i productes de cura personal. Tot i això, és important recordar que l'ús de qualsevol suplement ha de ser supervisat per un professional de la salut.
L'extracte sec de canya de sucre (Saccharum officinarum) és un ingredient que s'utilitza sovint en suplements dietètics i productes de bellesa. Es deriva de la canya de sucre i s'ha demostrat que té propietats antioxidants i antiinflamatòries. A més, se n'ha investigat el potencial per millorar la salut de la pell i reduir els signes de l'envelliment, com ara les arrugues i les taques fosques. També s'ha demostrat que l'extracte de canya de sucre ajuda a controlar els nivells de sucre a la sang, cosa que el converteix en un ingredient popular per a aquells que busquen suport per a la salut metabòlica. Com amb qualsevol suplement, és important parlar amb un professional de la salut abans de fer servir extracte de canya de sucre per assegurar-se que sigui segur i apropiat per a les seves necessitats individuals.
El Coenzim Q10, també conegut com a ubiquinona, és una molècula que es produeix naturalment en el cos humà i és essencial per a la producció d'energia cel·lular. El coenzim Q10 actua com un antioxidant, ajudant a protegir les cèl·lules del dany oxidatiu i reduint l'estrès oxidatiu al cos. A més, la CoQ10 també pot millorar la salut cardiovascular en millorar la funció endotelial i reduir la pressió arterial. També s'ha demostrat que la CoQ10 millora la salut de les genives, la funció immunològica i que pot tenir efectes beneficiosos sobre la fertilitat masculina. La suplementació amb CoQ10 també pot ser útil en persones que prenen certs medicaments que redueixen els nivells d'aquest coenzim al cos, com certs medicaments per reduir el colesterol.
Ingredients:
Extracte sec de planta de guggul (Commiphora mukul), extracte sec de fong shiitake (Lentinus edodes), extracte sec de bulb d'all (Allium sativum< /i>), càpsula vegetal (hipromelosa), extracte sec de llevat d'arròs vermell (Monascus purpureus), extracte sec de fruit d'Oliol® (Olea europaea), extracte sec de cera de canya de sucre (Saccharum officinarum), coenzim Q10 i antiaglomerants (barreja d'extracte d'arròs orgànic i closques d'arròs mòltes).
Quantitat mitjana per dosi diària recomanada:
1 càpsula
Guggul e.s. 150 mg 2,5% esterns 3,75 mg
Shiitake e.s. (2:1) 100 mg 6% polisacàrids 6 mg
All e.s. (50:1) 100 mg 1% alicina 1 mg
Levat d'arròs vermell e.s. 74 mg 4% monacolina K 2,96 mg
Oliol® e.s. 65 mg 20% hidroxitirosol 13 mg
Canya de sucre e.s. 15 mg 10% octacosanol 1,5 mg, 95% policosanol 14,25 mg
Coenzim Q10 10 mg
No s'ha de consumir la quantitat diària de 3 mg de monacolines totals procedents de l'arròs fermentat amb llevat vermell o més.
No ha de ser consumit per dones embarassades o en període de lactància, nens i adolescents menors de 18 anys ni adults més grans de 70 anys.
Si experimenteu algun problema de salut, consulteu el vostre metge sobre el consum d'aquest producte.
No s'ha de consumir juntament amb medicació per reduir el colesterol.
No s'ha de consumir si ja es consumeixen altres productes que contenen arròs fermentat amb llevat vermell.
Dosi diària recomanada:
1 càpsula.
Mode d'ocupació:
Prendre amb un dinar.