marca: TORRAS
referència: 841538
XOCOLATA PER FUNDIR SENSE SUCRE 200 gr
Per fondre la xocolata: microones: trossejar la xocolata, posar-la en un recipient tapat, i escalfar-la durant 2 minuts a 700 w. Remenar fins a tenir una pastahomogènia. Bany maria: trossejar la xocolata en un cassó amb 2-3 ganivetades d'aigua i escalfar al bany maria.
Envàs de 200 grams.
Conservar a temperatura ambient, en un lloc fresc i sec protegit de la llum.
Ingredients:
Maltitol.
Pasta de cacau.
Mantega de cacau.
Inulina.
Cacau en pols semidesgreixat.
Lecitina de soja.
Aroma de vainilla.
>Al·lèrgens:
Conté traces de llet.
Pot contenir traces de fruits secs.
Nodrients :
Valor Energètic (0.00g/100g)
Proteïnes (6.00g/100g)
Hidrats de Carboni (48.00g/100g)
Sucres (0.50g/100g)
Grases (34.00g/100g)
De les quals saturades (21.00g/100g)
< p>Fibra Alimentària (10.00g/100g)Sal (0.08g/100g)
(0.00g/100g)